Logo SSATB

 

 

 

 

 

 

Op 29 juni 2017 vindt de derde editie van Security Summit @ The Beach plaats na een wederom succesvolle editie in 2016. SSATB is een initiatief van Riskadvies en Xellentis. Verschillende sprekers zullen vanaf 16:00 uur in de Carlton Beachclub te Scheveningen een lezing verzorgen waarbij daarnaast ruimte is voor mooie discussies, (her-)nieuw(d)e contacten en nieuwe inzichten.

Tijdens het evenement zullen in ieder geval Rejo Zenger, Beleidsadviseur Bits Of Freedom en Lieutenant Colonel Neil Clough, Strategic Communications Staff Officer , Supreme Headquarters Allied Powers Europe, een lezing verzorgen.

Bij de prijs inbegrepen zijn de drankjes en is er een uitstekende barbecue met een saladebuffet. Het programma start donderdag 29 juni om 15:00 uur en gaat door tot ongeveer 22:00 uur ‘s avonds. Hierbij zal het event muzikaal worden afgesloten met de liv-band Detonics, winnaar van de Dutch Blues Challenge en de Nederlandse vertegenwoordiging in Memphis bij de International Blues Challenge alwaar ze tot de halve finale kwamen.

Meer informatie over Security Summit @ The Beach is te vinden op de website van SSATB.